Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Hoppträning"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Hoppträning


Tina Brunnskog 
Tina är utbildad ridlärare SRL3 och har drivit ridskola i över 20 år. Under perioden 1996-2000 drev hon bland annat Älmhults ridskola för att efter det flytta till Ljungby. Tina är även utbildad lärare inom naturbruk och har utbildat elever på Ridgymnasiet i Ljungby.

Enligt Tina själv, är det just hoppning som ligger henne närmst om hjärtat även om markarbete och dressyr är roligt och är en grundläggande faktor för att hoppningen ska fungera. I dagsläget jobbar Tina endast som tränare och har utbildat elever upp till MSVB hoppning. Tina har tävlat både dressyr och hoppning med goda resultat.

Träningar för Tina.     

Omgång 1: 17 april, 1 maj, 15 maj, 29 maj, 12 juni.
Plats: Stora ridhuset eller Stora utebanan. onsdag jämna veckor.
Pris: 300 kr/ekipage
Anmälan: Till mia.larsson@alirk.se 

Anmälan är bindande. Ange namn, personnummer (10 siffror) adress, telefon, samt mejladress för e-faktura. Pappersfaktura debiteras med 50 kr.
Tina kommer till en början erbjuda träningsgrupper med max 4 st/ekipage i varje grupp. En av grupperna, kommer fokusera på enbart markarbete i form av bommar/cavaletti medan 1-2 grupper kommer fokusera på hoppning.

18.30-19.30  Banbyggnad kl 18.15
Clara Johansson
Malin Bengtsson
Lisa Johansson /Sofie Nordström
Anna-Karin Broden

19.30-20.30 
Linda Nilsson
Ola Petersson
Carola Fransson
Anna-Karin Broden

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Älmhult Linnebygdens RK - Ridsport
Bockatorp 2
34390 Älmhult

Kontakt:
Tel: 047671446
E-post: info@alirk.se

Se all info