Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Medlemskap & Avgifter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Medlemskap & Avgifter


För att kunna delta i ridskolans verksamhet som elev eller nyttja anläggningen med egen häst behöver du vara medlem. Som medlem är man försäkrad genom folksam, mer information om försäkringen hittar du här: https://www.folksam.se

Ridanläggningen sköts ideellt av föreningen.

Medlemsavgift 2021
Medlemsavgift gäller per kalenderår. I medlemsavgiften ingår en kollektiv olycksfallsförsäkring. Medlemsavgift 2021:

Junior, tom 18 år 325 kr
Senior 425 kr
Familj 950 kr (boende på samma adress).

Betalning
Betalning av medlemsavgift och anläggningskort sker till klubbens bankgiro konto nr 476-8537 eller via Swish på nr. 123 311 47 74 (märk betalningen med medlem eller anläggningsavgift.)
Glöm inte att ange namn, adress och födelsedata när du betalar in din medlemsavgift, åldersuppgifter behöver vi för alla medlemmar eftersom komplett personnummer behövs för vår medlemsrapportering till förbundet. Det är också en förutsättning för att få tidningen Häst & Ryttare.
Du måste alltså ange hela ditt personnummer dvs: ÅÅMMDD-NNNN

När du blir medlem så samtycker du automatisk till att klubben behandlar dina personuppgifter enligt datainspektionens regler gällande ideell förening. (Det betyder t.ex. att förbundet INTE får lämna uppgifterna vidare)

 

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Älmhult Linnebygdens RK - Ridsport
Bockatorp 2
34390 Älmhult

Kontakt:
Tel: 0760225440
E-post: info@alirk.se

Se all info