Gå till innehåll
Älmhult Linnebygdens Ridklubb
Älmhult Linnebygdens Ridklubb

Älmhult Linnébygdens Ridklubb söker ridlärare

Vi satsar nu på att utöka vår verksamhet med fler ridtillfällen och söker då ytterligare en ridlärare!

Älmhult Linnébygdens Ridklubb är en ideell förening med ca 400 medlemmar belägen i den södra delen av Småland. Anläggningen har två ridhus 20x40 samt 22x60 samt tre utebanor som nyttjas av såväl ridskolan som föreningens tävlings- och träningsverksamhet.

Föreningen driver ridskola med ca 200 uppsittningar per vecka där privatlektioner och lovaktiviteter kompletterar den ordinarie undervisningen. Ridundervisningen bedrivs med en teorilektion i direkt anslutning till varje ridlektion för att kunna ge varje elev på ridskolan mer kunskap om hästar och ridning. Våra skolhästars välmående sätts i första hand och personalen arbetar kontinuerligt med utbildningen för att ge eleverna trygga och välutbildade hästar.

Vi söker dig som är utbildad ridlärare och är lägst utbildad SRL 1 eller motsvarande. Vi söker dig som är van vid att undervisa både erfarna och mer oerfarna ryttare, vi ser gärna att du är inriktad på hoppning. I arbetet ingår det visst ansvar för verksamheten samt för våra skolhästar, bland annat med inskolning och vidareutbildning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är positiv, engagerad och ansvarstagande, du arbetar självständigt och är en del av vårt team där vi hjälper varandra. Du är en förebild för våra barn och ungdomar samt är professionell i din yrkesroll. Vi ser gärna att du är aktiv ryttare då arbetet innefattar ridning och utbildning av våra skolhästar.

Hos oss finns möjlighet till uppstallning av egen häst på anläggningen samt utvecklings- och träningsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:
Planera och genomföra ridlektioner för barn, ungdomar och vuxna.
Planering av verksamheten
Hålla privatlektioner
Planera, ansvara och medverka vid helg- och lovaktiviteter
Medlemskontakter
Ansvar för skolhästars inskolning och utbildning
Stalltjänst
Viss administration

Omfattning:
Tillsvidaretjänst på 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetstiden är förlagd dagtid och kvällstid på vardagar, viss helgtjänst kan ingå.

Tillträde:
7 augusti 2023, vi tillämpar löpande urval.

Ansökan:
Sista ansökningsdag är 7 juli 2023. Ansökan skickas till styrelsen@alirk.se

Frågor besvaras av Johanna Larsson tfn 073-5868154 alt. johanna.larsson@alirk.se

Lön:
Enligt kollektivavtal.

 

Samlingsbild

Publicerad: 2023-05-25

Senast uppdaterad: 2023-05-25

Författare: Malin Karlsson

Sponsorer

Besöksadress

Älmhult Linnebygdens RK - Ridsport
Bockatorp 2
34390 Älmhult

Postadress

Älmhult Linnebygdens RK - Ridsport
Bockatorp 2
34390 Älmhult

Kontakt

Tel: 0760225440
E-post: info@alirk.se