Hoppa till sidans innehåll

Att vara funktionär


Funktionärer till våra tävlingar – en förutsättning för att vår verksamhet ska fungera

En av våra viktigaste inkomstkällor i dagsläget är våra mycket omtyckta tävlingar som arrangeras flera gånger om året. Älmhult Linnébygdens ridklubb arrangerar tävlingar av olika svårighetsgrad i såväl hoppning som dressyr, dels för att ge våra medlemmar möjlighet att prestera, utvecklas och ha kul på hemmaplan, men också för att utnyttja vår fina anläggning samtidigt som vi får möjlighet att träffa hästtokiga människor från hela landet.

Utan våra tävlingar, hade vi inte kunnat driva ridskola i den mån vi gör idag. Detta innebär med andra ord att de funktionärer som gång på gång ställer upp ideellt för föreningen är guld värda. Utan er hade vi aldrig kunnat genomföra de tävlingar som till viss del är avgörande för vår verksamhet.

Vi välkomnar alla medlemmar, nya som gamla, till att bli funktionärer. Oavsett om du är hästkunnig eller inte, lovar vi att det finns en uppgift för just dig. Det kan vara allt från att stå på banan, sitta i domartornet, bre smörgåsar i cafeterian eller ha ansvar för parkeringen. För mer information kring vad det innebär att vara funktionär och vad man kan hjälpa till med på våra tävlingar, följ länken: Att vara funktionär

Vid övriga frågor, kontakta Fanny Freimann, This is a mailto link

OBS: Åldersgränsen för att få vara funktionär är 15 år. Är du under 15 år kan du kontakta ungdomssektionen som även dem har uppgifter att sköta under tävlingarna.

Postadress:
Älmhult Linnebygdens RK - Ridsport
Bockatorp 2
34390 Älmhult

Kontakt:
Tel: 0760225440
E-post: This is a mailto link

Se all info