Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Tömkörning"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Tömkörning


Cissi Qvarnström

Jag började min karriär med att rida grannens B-ponny. Vi tävlade hoppning och det gick faktiskt riktigt bra. Jag fick en D-ponny när jag var 12 år som jag red fälttävlan på. Under min utbildning på hippologen körde jag en av skolhästarna lite på helgerna och efter examen hjälpte Flyinge AB mig med häst och utrustning för att fortsätta tävla. Ett år senare vann vi VM i lag och jag tog silver individuellt. Samma år red jag 6-års breeders i fälttävlan på Falsterbo. Körningen kom ändå att ta överhand och jag har nu tre VM-guld i lag, två individuella VM-silver. 8 SM-guld, 6 NM-guld och flera internationella vinster o placeringar. Jag bor i Flyinge på en gård med 8 hästar och våra Dobberman hundar. Tömkörning har kommit att bli det sätt jag lättast kan hjälpa både kuskar och ryttare på. Jag jobbar med att få hästen lösgjord och i vissa fall kan vi även lösa problem som ryttaren eller kusken har med sin häst.

Plats: Ikea-hallen söndagen den 21 april 2019 med start vid 12.00
Anmälda:
Lisa Johansson 30 min
Ridskolan 60 min
Anna Rix-Grönvall 30 min
Siv Martell 30 min

30 min 300 kr
40 min 400 kr
60 min 600 kr

Anmälan sker till ridskolan till mia.larsson@alirk.se Träningarna faktureras genom ridskolans administration och var därför noga att lämna namn, adress, telefon, personnummer (10 siffror) och mejladress vid anmälan. Då mejl-adress saknas skrivs en pappersfaktura ut och en extra avgift på 50 kr tillkommer. Anmälan är bindande.

Medlemskap och anläggningsavgift
Tänk på att för all verksamhet på ridanläggningen i Bockatorp krävs att man har löst anläggningskort. Även medlemskap i klubben är en förutsättning för att få delta i träningar arrangerade av klubben. (Betalas till Bg 476-8537)

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Älmhult Linnebygdens RK - Ridsport
Bockatorp 2
34390 Älmhult

Kontakt:
Tel: 0760225440
E-post: info@alirk.se

Se all info