Gå till innehåll
Älmhult Linnebygdens Ridklubb
Älmhult Linnebygdens Ridklubb

Studiebesök WE-tävling Mörrum

Idag 23/3 har delar av styrelsen varit på studeibesök på en WE-tävling hos Mörrums Ryttarförening. Detta för att se hur en tävling går till samt samla lite information så att vi själva eventuellt ska kunna ha tävlingar under året.

Vi fick en väldig positiv känsla under hela dagen och blev väl bemötta av ansvariga, domare och funktionärer. Dagen innehöll fyra olika klasser, sammanlagt 20 starter, bladat häst och ponny, senior och junior.

Se bildspel nedan:

WE-tävling

Publicerad: 2024-03-23

Senast uppdaterad: 2024-03-23

Författare: Malin Karlsson

Sponsorer

Besöksadress

Älmhult Linnebygdens RK - Ridsport
Bockatorp 2
34390 Älmhult

Postadress

Älmhult Linnebygdens RK - Ridsport
Bockatorp 2
34390 Älmhult

Kontakt

Tel: 0760225440
E-post: info@alirk.se