Gå till innehåll
Älmhult Linnebygdens Ridklubb
Älmhult Linnebygdens Ridklubb

Utmärkelse

Fire's Minnespris

Varje år delas Fire's minnespris ut till en lektionsryttare/medlem. Ridskolan och styrelsen nominerar till detta pris. Namnet avslöjas på årsmötet.

Fire's minnespris är ett vandringspris som instiftades 1990 av ägaren till ridskolehästen Fire, som ställdes till ridskolans förfogande. Priset är avsett att delas ut till den medlem eller ryttare som antingen genom sin egen ridutveckling gjort stora framsteg under året, eller som på andra sätt har gjort en insats för klubben utöver det vanliga t ex genom sin kamratlighet eller andra insatser som är speciellt lovvärda.

Fire's minnespris 2021

Familjen Ludwig
Motivering:
Det finns få som ni som hjälper till med lite av varje på vår anläggning och som är föredömen för vår värdegrund.
Mamma Carin för ditt stora engagemang i alla frågor.
Pappa Peter som fixar som en hustomte där det behövs.
Emma, som hjälper till på ridskolan och är ett fint föredöme för alla nybörjare.
Alfred, som hjälper till på idrottsskolan.
Föreningen säger TACK för alla era insatser.

Fire's minnespris 2020

Johanna Larsson
Motivering:
Under detta utmanande år för många, inklusive för vår förening, är det extra härligt att konstatera att vår ridskola har kunnat vara igång hela året tack vare vår personal som har tagit ett stort ansvar och anpassat verksamheten. Detta kan vi inte minst se i vårt ekonomiska resultat där ridskolan bär upp föreningen! I år går Fire's Minnespris till en person som lägger både själ och hjärta i verksamheten, och som har vuxit med sitt uppdrag under året som gått. Priset går till Johanna Larsson, operativt ansvarig för ridskolan. Det ska bli inspirerande att se hur vi tillsammans kan utveckla ridskolan ännu mera!

Årets Ryttare 2020

Milott Salomonsson.

Årets Ryttare 2019

Matilda Erlandsson.

Publicerad: 2022-09-10

Senast uppdaterad: 2022-11-10

Författare: Malin Karlsson

Sponsorer