Gå till innehåll
Älmhult Linnebygdens Ridklubb
Älmhult Linnebygdens Ridklubb

Isabella Jönsson

Mitt namn är Isabella och jag har precis fyllt 12 år. Jag började rida för 2,5 år sedan och fastnade direkt. Hästar är livet (okej, hockey med)! Jag rider två gånger i veckan på hoppspecial och ska nu börja i förberedelsegruppen. Mina favorithästar är Belle och Musse, tidigare var även Kludden en stor favorit men han är pensionär numera.

Jag har varit med på en massa roligt på ridskolan såsom läger, minihoppningar och stallmys. Två gånger har jag också varit med på Pay and Jump med Kludden och Musse, det var verkligen superroligt!

Mitt mål med ridningen är att någon gång i livet bli en riktigt duktig tävlingsryttare och att börja i förberedelsegruppen är ett bra steg på vägen. Jag har mycket som jag behöver lära mig och öva på för att nå mitt mål. Bland annat skänkelvikningar, att arbeta mer med sitsen och styra mer med skänklarna. Att hålla i manen när jag hoppar verkar dock vara lite svårt för mig att få in i hjärnan 😉 Något som jag har kommit fram till är att ju mer jag lär mig desto mer inser jag att jag egentligen inte kan så mycket… Häst- och ridkunskap är oändligt!

Jag ser verkligen fram emot att öva mer specifikt mot tävling!

 

Isabella

Publicerad: 2024-04-25

Senast uppdaterad: 2024-02-13

Författare: Johanna Larsson

Sponsorer

Besöksadress

Älmhult Linnebygdens RK - Ridsport
Bockatorp 2
34390 Älmhult

Postadress

Älmhult Linnebygdens RK - Ridsport
Bockatorp 2
34390 Älmhult

Kontakt

Tel: 0760225440
E-post: info@alirk.se